Training

 

Consulting Center SRL are ca principal obiect de activitate formarea profesionala, oferind clientilor sai valoroasa experienta a peste 25 serii de training, materializate in rezultate remarcate si unanim recunoscute de catre beneficiari.

Bilantul a peste 500 de cursanti din structurile administratiei publice si sectorul privat, care au participat la instruirile organizate in scurta perioada de la infiintare pana in prezent, reprezinta o carte de vizita, care ne recomanda ca furnizor de incredere, serios si orientat catre rezultate.

 

Misiunea firmei in domeniul formarii profesionale este:

•  de a oferi servicii la standarde europene in contextul pietei romanesti;
•  de a propune programe de training care sa raspunda nevoilor de dezvoltare exprimate de beneficiarii serviciilor, astfel incat acestia sa isi atinga obiectivele de dezvoltare a resurselor umane pe termen scurt, mediu si lung.

Valorile Consulting Center sunt: profesionalismul, responsabilitatea si flexibilitatea permanenta.

Trainerii Consulting Center au o vasta experienta in ariile lor de expertiza, sunt documentati in privinta metodelor moderne de invatare si se concentreaza pe rezultate pozitive pentru beneficiari.

Serviciile noastre de formare profesionala, cuprind atat cursuri autorizate MMSSF si CNFPA , finalizate cu diplome recunoscute de catre MMSSF cat si cursuri organizate la cerere finalizate cu certificate eliberate de catre organizatie.

La cerere cursurile se organizeaza in cadrul organizatiei dvs, prin tematici stabilite si adaptate cerintelor interne firmei.

 

Cursuri autorizate:

a) Manager proiect
b) Expert achizitii publice
c) Manager resurse umane
d) Manager in activitatea de turism
e) Ghid in turism
f) Administrator pensiune turistica
g) Limba germana/engleza
h) Izolator in constructii

 

Cursuri organizate la cerere:
a) Benchmarking
b) Analiza – cost beneficiu
c) Managementul timpului
d) Managementul riscului
e) Managementul crizei

Protected by Webpro.ro